sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Aukoton totuus osa 1: Leverkusen ei ole kova joukkue

Aukoton totuus - ilman aukkoja totuus sattuu enemmän

FC Barcelonan Mestarien liigassa kohtaamaa vastustajaa, Bayer Leverkusenia, sanotiin kovaksi joukkueeksi. Perusteluna oli mm. joukkueen ottama voitto asennevammaisesta Bayer Munchenista. Leverkusen käyttikin kaikki voimansa kyseiseen otteluun. Samalla joukkueen taso laski huomattavasti eikä kovasta joukkueesta ollut tietoakaan.

FC Barcelona-Bayer Leverkusen 7-1
Wolfsburg-Bayer Leverkusen 3-2
Bayer Leverkusen-Borussia Monchengladbach 1-2
Schalke-Bayer Leverkusen 2-0
Bayer Leverkusen-Freiburg 0-2

Tämän jälkeen joukkueen valmentajalle annettiin potkut ja vastuuseen nousi kokematon juniorivalmentaja ja nollakokemuksen omaava Sami Hyypiä. Sami Hyypiän meriitit valmentajana ovat todellakin nollissa.

Viisi peräkkäistä tappiota, valmentaja pihalle, valmentajana täysin kokematon kaksikko vastuuseen.

Kova joukkue Leverkusen ei ollut FC Barcelonan kohdatessa sen. Täten Messin 5 maalia tulivat heikkoa joukkuetta vastaan eikä siitä kannattaisi otsikoita repiä. Myös eräs Mario Gomez osui neljästi huomattavasti kovempaa joukkuetta vastaan samassa Mestarien liigan vaiheessa. Mediahuomio jäi vähäiseksi.

Messifanit voivat ajatella mitä haluavat viidestä maalista yhdessä ottelussa. Todella heikkoa vastustajaa vastaan siinä ei ole mitään ylpeiltävää. Ennemmin se osoittaa Messin kunnioituksen puutetta vastustajaa kohtaan.

76 kommenttia:

  1. tässä jutussa on jo aika paljon perusteltua asiaakin mutta yksi kommentti on päin persettä.

    Myös eräs Mario Gomez osui neljästi huomattavasti kovempaa joukkuetta vastaan samassa Mestarien liigan vaiheessa. Mediahuomio jäi vähäiseksi.

    basel on samaa tasoa kuin leverkusen.Pelin asenteesta voi väitellä mutta et voi tosissasi sanoa että basel on huomattavasti kovempi.
    Petyin pahasti kun luin ja kerrankin ajattelin että nyt on periaatteessa hyvää tekstiä mutta toi vähän pilasi.

    Vaikka leverkusen huonosti onkin nyt pelannut en lähtisi messin 5 maalia hirveasti arvostelemaan jos vertaa vaikka ronaldon suorituksiin kun mies haluaa tehdä kaikki maalit ja yrittää vaikka taululla on 8-0 niin en muista että olisi 5maalia tehnyt koskaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Basel tiputti jatkosta Manchester Unitedin. Leverkusen tiputti jatkosta Valencian. Ei tarvitse kysyä kumpi oli kovempi suoritus.

      Ronaldo pelaa muillekin paikkoja runsaasti. Lisäksi esim Liverpoolin aloittaessa ensimmäiseltä karsintakierrokselta 20-0 lukemissa ei olisi ollut mitään ihmettelemistä. Eivät jaksaneet tehdä maaleja koska mitä tuollaisesta "10 maalia jossain Mestarien liigan karsintahöntsässä" antaisivat?

      Poista
    2. Ei basel manua yksin tiputtanut lisäksi vaikka oliskin niin yhden pelin onnistuminen ei tee joukkueesta hyvää.
      Jos katsoo vain tulosta niin toki mutta esim apoel sinnitteli realin kanssa kotonaan 75minuuttia ja hyvällä tuurilla olisi voinut saada tasapelin.
      Tässä ei puhuta mistään karsinnoista vaan pudotuspeleistä mutto toki joukossa on hiekompia joukkueitä kuten apoel mutta ei ronaldo vaan onnistunut tekemään 5 maalia ja jos olisi onnistunut niin olisit kehunut maasta taivaisiin.

      Poista
    3. Etkö sinä tiennyt, että ManUa ei kiinnosta pelata kuin Valioliigaa? Niinhän sinä itsekkin väität. Siksi Basel voitti kesyn ManUn ja eteni helposti jatkoon.

      Basel ei ollut siis kova.

      Poista
    4. - Niin että lohkovaiheen ottelut ovat turhia, koska kaikki eivät pääse pudotuspeleihin? Ronaldo pelasi joukkueen etua molemmissa otteluissa.

      - Basel oli silloin kova. ManU:a ei pahemmin kiinnostanut ja vielä vähemmän kun Vidic joutui loppukaudeksi sivuun.

      Poista
  2. Aivan. Chrissellä on ollu mahkuja tehdä 5 maalia CL:ssa vaikka mitä heittopusseja vastaan jo useampi vuosi mutta kun ei niin ei.

    Tälläkin kaudella Madrid ei ole kohdannut CL:ssa yhtään kovaa joukkuetta. Lyon ja Ajax ei niitä ole. Ajax oli kova joukkue 90-luvulla ja Lyon ehkä 2-3v sitten. Mutta ei enää kumpikaan, Lyon ei ole enää edes Ranskan 1. joukkue. Eli nuiden lisäksi Zagreb, CSKA ja APOEL, mutta ei 5 maalia/peli. Nuita joukkueita vastaan pitäisi olla enemmän kuin 8 osumaa tilillä. Ei mitään Messiin verrattuna maailman kovimmassa cup-kilpailussa!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Krisse kunnioittaa vastustajaa, Messi ei.

      Kuten sanoin, Kristiina ei halua nolata vastustajaa. Onko HJK Mestarien liigan kaikkien aikojen paras joukkue? Tulosten perusteella on.

      Poista
    2. Mutta kenellä suomalaisella joukkueella on paras sijoitus kautta aikojen ja sen perusteella kovin suoritus Euro peleissä? Kuusysi.

      Poista
    3. Krisse kunnioittaa vastustajaa, Messi ei

      älä nyt viitti.Ronaldo tekis vaikka 15maalia vieraissa jos pystyis.

      Poista
    4. lisään vielä äsköiseen että sun kristiinas ei kunnioita edes omiaan.

      Poista
    5. Kristiinahan on alkanut kunnioittamaan omiaankin. Jakelee loistavia keskityksiä jatkuvasti.

      Poista
    6. Zamppa, Urheilualojen Guru8. huhtikuuta 2012 klo 10.26

      "Kunnioittaa" omiaan niin paljon, että käy vetämässä omiltaan(Higuainilta) jalat alta, että saa itse laittaa pallon tyhjiin...Että sellaista "kunnioitusta".

      Taas yksi väitteesi kumottu...

      Poista
    7. Yksi vahinkotilanne löytyy ja sehän kumoaa kaiken. LOL.

      Poista
    8. CR kunnioittaa pelikavereitaan nii paljon ettei koskaan, KOSKAAN, tuuleta esim higuainin maalia vaan lähtee kävelemään kohti keskiympyrää. Hieno mies.

      Poista
    9. ""Kunnioittaa" omiaan niin paljon, että käy vetämässä omiltaan(Higuainilta) jalat alta". Tuossa tilanteessa Ronaldon olisi ollut paljon helpompi tehdä maali kuin Higuainin. Higuain olisi joutunut vetämään sivulle päin, jos maaliin olisi halunnut pallon vetää. Ronaldolla taas oli aivan suora linja maaliin, minkä takia omasta mielestäni Higuainin olisi pitänyt antaa Ronaldon vetää, eli omasta mielestäni se oli ennemminkin Higuainin moka. Noh, kaikilla omat mielipiteensä.

      No nytkin Real Madrid on tehnyt vasta yli 100 maalia tällä kaudella, joten ei siinä välttämättä niitä maaleja tartte tuuletella, kun ne ottelut voitetaan yleensä vähintään kolmella maalilla. Ainakaan itse en kaikkia jaksaisi tuuletella. Ronaldokin kyllä tiukassa matsissa niitä muidenkin maaleja tuulettaa. En siis näe mitään, mikä miehen arvoa alentaisi noissa jutuissa.

      Poista
    10. - Entä sitten? Tavoitehan on ettei Messi ohita maalimäärissä Real Madridin parasta maalintekijää, joka sattuu olemaan Ronaldo.

      Poista
  3. tässä nyt ainakin minun pointtina on ollut se väite että messi ei kunnioita muka vastustajiaan joten vertaus ronaldoon on hyvä ja se yksi "vahinkotilannekkin" on yksi enemmän kuin messillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vahinkotilanteessa taitaa olla kyseessä oman joukkueen pelaaja, ei vastustajan.

      Poista
  4. Olihan taas väkisin keksitty kirjoitus. Heh. Tuliko parempi olo kun jostain repäsit tuon taas? Ihan toinen juttu niin katoit varmaan juuri päättyneen real valencia pelin. Enpä ole nähnyt pitkään aikaan yhtä hienoa filmiä jalkapallo pelissä kun tänään krisu teki ja vielä viitti anella siitä rankkaria kun itellä menee jalat solmuun ja vielä hauskempi tilanne oli pepen "kuolema"! on ne hienoja miehiä ja reiluja vastustajia kohtaan kun jaksavat sellasta teatteria pitää niin pysyy vastustajallakin mielenkiinto yllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taas nähdään kuka tajuaa asioista jotain ja kuka ei. Ronaldon jalalle tuossa astutaan ihan selvästi http://www.marca.com/2012/04/08/futbol/1adivision/1333919549.html

      Siinä todisteet.

      Poista
    2. Kummasti pysy pystyssä oikein hyvin rankkarin alueelle asti. Tuosta kuiten matkaa vielä noin 5m että miksei heti kaatunut? No tietenki siksi ettei kunnioita peliä vähääkään vaan haluaa vastustajalle punasen tai omille rankkarin asiasta mistä ei tarvis edes viheltää mitään. Teki itsestä vain täysin pellen jälleen kerran

      Poista
    3. Koska yritti viimeiseen asti pysyä pystyssä. Eivät tyhmät Barca-fanit tätäkään tajua tietenkään.

      Poista
  5. Zamppa, Urheilualojen Guru8. huhtikuuta 2012 klo 22.34

    Jep, kyllähän se Ronaldon "kunnioitus vastustajaa ja itse peliä" kohtaan nähtiin taas Valenciaa vastaan! Kauhea itku ja filmaus, että pääsisi pilkkua vetämään, kun ei muuten mene :D Säälittävä filmaava Penaldo :D

    Pepe taas oli oma "hieno" itsensä. Todellinen jalkapallokenttien pelle yhdessä Balotellin kanssa. Nämä molemmat "sankarithan" ovat tunnetusti Messinvihaajan listalla isossa arvossa, puhumattakaan Ronaldosta, joka ei raukka pysy edes juostessaan pystyssä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Edelleen oli täysin selvä osuma ja punaisen kortin paikka. Näkee etteivät Barca-fanit näistä asioista mitään tajua.

      Pepe ei sentään filmannut rankkaria.

      Poista
    2. Myönnät että Ronaldo filmasi?

      Poista
  6. Rupee taas se Ronaldo "kunnioittaan" vastustajiaan kun on kovat ratkasu pelit menossa.
    Ei reppanan pää kestä.

    Toivottavasti Barca vie liigan ja Bayern pudottaa Madridin, niin nähdään onko Jose poika vielä Madridissa ens kaudella. Jos Madrid ei voita mitään tällä kaudella, niin mielenkiinnolla odotan minkälaisen joukkueen ne ostaa ens kaudeks. Eli normaali käytäntö Madridissa joka vuosi. Kentällinen uusia pelaajia.

    Kaikille suurena yllätyksenä taas tuli Madridin valmennus osastolta itkua tuomarista. Tosin pelaajat ei (varsinkaan Espanjalaiset)kiukutellu tuomarista. Ilmeisesti Espanjalaiset on kypsyny tuohon team Portugalin jatkuvaan aiheettomaan itkemiseen tuomarista. Paitsi Karanka, mut sen työhän on ollu Moun horo ja kiukutella julkisesti sen puolesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itkut tulivat täysin aiheesta http://www.marca.com/2012/04/08/futbol/1adivision/1333919549.html

      Mutta eipä Real Madridille vihelletä edes aiheellisia pilkkuja siinä missä FC Barcelonan heittäytyjille niitä kyllä annetaan.

      Poista
    2. Niin, tuosta olisi pitänyt viheltää aivan selvä pilkku. Sen näki aivan selvästi siitä viimeisestä kuvasta, joka näytettiin TV:ssä. Oisko aika joittenki täälä hankkia silmälasit taikka katsoa hidastukset ennen kun tulee kirjottelee tollasii naurettavuuksi. Ei voi kuin nauraa teille.

      Sitte kyllä bukets ja alres on paljon pahempia kuin Pepe tossa filmaamis jutussa. Jos Pepe on maassa, virhe on sentään voinut tapahtua, mutta sitä samaa ei voi sanoa noista kahesta. Jos ne on maassa, tietää että on filmannu. Ja siinä ku Pepe kaatu ni selvä rike siinäkin oli. Jos vaikka alres ois ollu siinä ni se ois ollu maassaa kolme kertaa kauemmin ja vastustaja ois saanu keltasen.

      Ja jos joku luulee, että Real ei voita La Ligaa ja Mestareiden liigaa, nauran hänelle. Real on ainaki selvä suosikki molempien voittoon ja pidän niiden voittoa selvänää. Toki sielä voi taas olla joku tuomari Champions Leaguessa, joka antaa punasen kortin pallon potkasemisesta Realille ja sen takia Real ei voita, mutta fudiksen ystävät toki toivovat ettei sellasta tapahdu.

      Ja farselonanhan ei tartte tuomareista valittaa, kun ne ovat aina heidän puolellaan.

      Poista
    3. bayern jyrää realin mennen tullen hahaahhahhh kotona 4-0 ja vieraissa 0-2 bayern pöllyttää noita sirkus pellejä matritista. ja sitten tiukka finaali jonka bayern voittaa

      Poista
    4. Bayern on hyvä jengi, mutta Real Madrid on ainut joukkue, jota se ei voita. Farselona häviäis varmasti vähintään ton verran niitä vastaan. Finaali muuten tulee olemaan tuomareiden ollessa reiluja: Real Madrid vs Chelsea.

      Poista
  7. http://www.youtube.com/watch?v=i0Fu-n7OuAE

    http://www.youtube.com/watch?v=RgZJdpiycbg

    Siinä parasta Realia Valencia pelistä.
    Ja Barcelonaa haukutaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täysin selvä kontakti tuossa Ronaldon tilanteessa on. Jos nyt Barca-fanit ottaisivat päänsä pois ahterista ja katsoisivat kunnolla.

      Pepen tapauksessa on selvä taklaus.

      Se suuri ero UEFAloonaan että noista tilanteista Real Madrid ei saanut mitään. Barcelona olisi saanut rankkarin ja vastustajalle Ronaldon tilanteesta punainen ja Pepen tilanteesta keltainen.

      Poista
    2. Joo oon samaa mieltä! Ronaldolle punanen ja Pepelle keltanen filmaamisesta!

      Poista
    3. Joo selvä kontakti Pallon ja omien jalkojen kanssa!

      Poista
    4. Ei vaan vastustajan jalkojen kanssa.

      Poista
    5. Sarkasmin ymmärrystaito?

      Poista
  8. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=m9bznMjk1-k

    Tossa on parempi pätkä Ronaldon huvittavasta loikasta. Useammasta kulmasta näytetty!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kortti Penaldolle filmauksesta!!!

      Poista
    2. Melko huvittavia pätkiä ja vielä huvittavampia ovat Madridin pelaajat. :D Isot miehet makaavat maassa, ja saavat siitä palkkaa ja käy vielä niin kipeästi että. :DDD

      Maailman paras Ronaldo.. :D

      Poista
    3. Edelleen on selvä kontakti.

      Oikein kuvan kanssa http://www.marca.com/2012/04/08/futbol/1adivision/1333919549.html

      Eihän Barca-fanit tosin osaa edes katsoa hidastuksia, sikäli en yhtään ihmettele.

      Poista
    4. Edelleenkin Penaldolle kortti filmauksesta.

      Poista
    5. Vastaa rehellisesti: KATSOITKO TOTA KUVAA!? KATO SE MYÖS SIITÄ VIDEOSTA JOS ET USKO TOTA!! JOS JOKU VIELÄ VALITTAA NI ON AIKA PELLE!

      Poista
    6. Kysymys kuuluu aiheuttiko kontakti kaatumisen? Oliko kyseessä illegaali taklaus? Huomasiko Ronaldo tilanteen valuvan hukkaan ja siksi heittäytyi? Aika lasien läpi joutuu katsomaan, mikäli totetaa kaatumisen johtuvan kontaktista, sillä Ronaldo jatkaa täysipainoisesti liikettään täydessä tasapainossa. Olisi nyt edes uskottavasti filmannut.

      Poista
    7. Kirjoittajan selkeään narsistiseen oireyhtymään viittaa myös tapahtumaketjun puolustaminen, silloin kun ei voi katsoa vihalasien läpi. Vrt. tätä täysin ilmiselvän filmin puolustamista Messin täysin ilmiselvään pilkkuun ac Milania vastaan. Samalla tosin narsistiseen oireyhtymään turhakkeelle viittaa myös muut asiat.

      Poista
    8. - Tasapainon menetys tapahtuu usein viiveellä. Et ilmeisesti ole koskaan juossut ja kukaan kampannut kun et tätä tiedä.

      - Enemmistö on aina väärässä -sanonta pitää hyvin paikkaansa, koska enemmistö on asiantuntematonta lähes aina.

      Poista
  9. Ei mikään ihme jos Madridilla ei kulje. Joukkuehengen näki tos Pepen tilanteessa ja Espanjalaiset rupee oleen kypsiä pariin Portugalilaiseen pelleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jokainen fudisfani on kyllästyny farselonilaisiin. Miks muutenkaa kaikissa filmausfideoissa sanottais esim. "Now Barcelona is trying to get him" ja muuta tollasta.

      On myös tää perinteikäs jonka näkee kaikkialla: Barcelonan kokoonpano: 4-3-3-3.

      Poista
  10. http://www.youtube.com/watch?v=mINF6R6xr2s

    Tossa ois lisää Madridia Valencia pelistä.

    Nyt mukana myös Özil ja Di Maria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. LOL. Hanki lasit ja nopee!!! Siis jos luulet et filmaamisesta on kyse.

      Poista
  11. toivoisin emile heskeyn ja messin vertailua, heskeyhän on maailmanluokan pelaaja ripuliranne messiin verrattuna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heskey tosiaan voittaa Messin monessa asiassa. Heskey on viime vuosina pelannut aika vähän pääsarjassa, joten joku muu olisi parempi vertailukohta.

      Poista
    2. ota vaikka lampardi tai gerrard tai rooney ihan sama kaikki ovat samanlaista kuraa messiin tai vaikkapa xaviin verrattuna

      Poista
    3. Mainitut pelaajat pelaavat kovassa Valioliigassa, joten en sanoisi noin.

      Poista
  12. Tämä sivu on kyllä parasta viihdettä jos on tylsää, kiitos.
    Yksi kysymys kuitenkin on, Annatko Messille ikinä krediittiä? Onko kaikki, mitä hän tekee pelkkää tuuria tai vastustajan huonoutta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MV on henkiseltä iältään vielä niin nuori ettei se käy päinsä. Voisi saada niskaansa jopa uskottavuutta nykyisen paskan sijaan

      Poista
    2. Provosointiyritys glory hunterilta. Noista tietää tällä sivulla puhuttavan asiaa. Muutenkin se on niin, että mitä enemmän kommentteja sitä oikeammassa teksti on. Ei kukaan välittäisi, jos asiat täällä ei olisi totta ja siten kommentteja ei olisi juuri lainkaan. Tämäkin on jo 54. viesti tässä blogitekstissä, joten teksti tässä on varmasti oikeassa.

      Poista
    3. Esimerkiksi Tuomas Virkkusen kirjotuket saa kommentteja kuukaudessa alle puolet tämän blogin kirjotusten sisältämästä määrästä. Näihin kommentoidaan sitä paitsi vain muutaman päivän ajan, sillä kirjoituksien välinen aika ei ole tällä sivustolla kovin pitkä.

      Keep it going MV!

      Poista
    4. Minusta sinä olet väärässä.

      Suurin osa on ihmisistä on täysin erimieltä kuin hän (Messinvihaaja), mukaanlukien minut. Minusta tässä jutussa ja kommenteissa on mm. todella tyhmää edes yrittää jotenkin puolustaa mainittakoon nyt Ronaldoa ja Pepeä heidän filmauksistaan. Jokainen sisimmässään tietää kyseisten tilanteiden todenperäisyyden, myös MV itse. Näin uskoisin.

      Mutta, koska on lähtenyt tuolle linjalle niin se on niinkö vähän pakkomielle olla kaikkea vastaan. Joillekkin on pakkomielle polttaa tupakkaa, vaikka tietävät sen olevan väärin. Hänellä on pakkomielle olla Barcelonaa vastaan, vaikka tietää välillä olevansa väärässä.

      Toki myös jutuissa on perää, mutta toisaalta tulee hieman myötähäpeän tunne, kun jokaisesta Messin maalista, ja Barcan voitosta löytyy ne samat perussyyt. Tietenkin se on lukijassa kuinka tosissaan nämä väitteet ja lausahdukset ottaa. Itse luen niitä puolitosissaan, koska useimmiten olen eri mieltä. En pidä filmaamisesta ja myönnän barcelonalaisten filmaavan ja saaneen turhia pilkkuja (edellinen Milan ottelu), mutta ei voi väittää, että Barcelona olisi ainoa ja pahin joukkue. Kuka seurasi viime viikolla yhtään muiden sanotaan vaikka "suurien" seurojen pelejä niin tapahtui räikeitä tuomarivirheitä, jotka ratkasivat pelejä, filmauksia ja itkemisiä. Barca ei ole ainoa.

      Kuten sanoin, teksti on monesti oikeaa, mutta myös paljon väärää ja väkisin haettuja samoja kuluneita syitä, jotka eivät pidä paikkaansa. Tässäkin jutussa on totuuden häivää, mutta silti ärsyttää tuo jatkuva Barca-iva.

      En mm. ymmärrä tuota lausetta: "Ennemmin se osoittaa Messin kunnioituksen puutetta vastustajaa kohtaan." Eikö jalkapallossa saa tehdä maaleja, rikkoa ennätyksiä, pitääkö antaa lahjamaaleja, jotta vastapuolella ei pääse itku? Mitä, jos Real-Madridin joku pelaaja olisi tehnyt 5 maalia Leverkusenia vastaan? Tai joku muu pelaaja? Muu joukkue kuin Barca?

      Olisiko Janne Ahosen pitänyt epäonnistua tahallaan 5. mäkiviikon viimeisessä kisassa, jotta ei olisi rikkonut ennätystä ja näin osoittanut kunnioitusta vastustajia kohtaan? Roger Ferederin olisi pitänyt jo lopettaa uransa tai sitten pelata vain kovia vastustajia vastaan, koska voittaa helpot vastustajat ns. "heittopussit" 6-0 6-0 6-0, koska vastustajalla ei kiinnosta muu kuin Rogerin hikipaita pelin jälkeen ja nimikirjoitus, Roger on niin ihku.

      Toivottavasti te ymmärrätte minun pointtini. Jatka toki kirjoittelua, mutta yritä kirjoittaa asiaa ja todenmukaista sellaista. Olet ihminen ja olet monesti väärässä, joten älä rupea selittelemään tyhjää. Vaikka myöntäisitkin joskus Messinkin tehneen upean maalin, niin silti uskoisin sinun kannattavan yhä Realia ja vihaavan Barcaa.

      Poista
    5. - Messi antaa hyvin vähän aihetta krediitin antamiseen.

      - Uskottavuutta saa kertomalla tosiasioita, kuten tässä blogissa tehdään.

      - Loistavasti päätelty.

      - Juuri näin. Tekstit on tarkoitus pitää lyhyinä jotta niitä tulisi useammin. Tosin ainakin yksi teksti on tarkoitus jakaa kolmeen osaan ja se tulee vasta kauden päätyttyä.

      - Ronaldon "filmissä" on selvä kontakti. Messi on monta kertaa kaatunut vastaavasta kontaktista. Mikä siis on ongelma?

      Pepe ei saanut filmattua edes keltaista korttia.

      Jalkapallossakin on kirjoittamattomia sääntöjä. Vastustajan turhaa nolaamista ei katsota hyvällä. Ei HJK hirveästi saanut kiitosta Mestarien liigan ennätyksestä, ehkä juuri tuosta syystä.

      Mäkihyppy on yksilölaji ja tennisottelu päättyy vasta kun saa 3 erävoittoa. Jalkapallossa on peliaika. Mahdollisimman huonot esimerkit valittu.

      En kannata Real Madridia.

      Poista
    6. 3 kysymystä:

      1. Ketä kannatat?

      2. Miksi haet vain negatiivista kuvaa Barcelonaa kohtaan?

      3. Ovatko kaikki tuttavasi ja ystäväsi sinun kanssasi samaa mieltä jalkapallo asioista vai meneekö sinun kommenttisi ja tietosi aina muiden yläpuolelle ja kaikki muut ovat väärässä ja sinä aina oikeassa? (varsinkin asioissa liittyen Barcelonaan)

      Poista
    7. 1. En kannata mitään tiettyä joukkuetta. Kaikki FC Barcelonaa kampittavat joukkueet saavat kannatukseni.

      2. http://antibfc.blogspot.com/2012/01/anti-bfcn-syntytarina.html

      3. Eivät todellakaan ole samaa mieltä, muutama FC Barcelona fani löytyy. Heidän kanssaan voi keskustella vähän toisin kuin netissä. Eikä ihan vähän :) Kieltämättä vaikeaa joskus, kun Xavi ja Messi kehua tulee. Täytyy vaan kääntää keskustelu muihin joukkueisiin.

      Poista
    8. Kiitoksia vastauksistasi. Olet varmasti ihan kunnon kansalainen, mutta hyvä olisi sinunkin myöntää joskus Barcan ja eritoten Messin hyvyys. ^^ Kaikki ei voi olla aina jonkun peitetarinan takana.

      Valitettavasti tuosta tarinastasi en saanut irti, mutta mitä olen blogejasi lukenut niin kantasi on käynyt minulle varsin selväksi.

      Itse voisin perustaa anti-Barcan anti-blogin.

      -Liverpoolin kannattaja.

      Poista
    9. Tässä blogissa se voidaan myöntää jos on aihetta, toistaiseksi ei ole ollut.

      Tarina aukeaa paremmin jos katselet kommentteja.

      Ilmoittele blogista, käyn lukemassa.

      Poista
    10. Tiedät hyvin, että tälläkin kaudella 60 maalia ei ole vastustajan kiinnostuksen puutetta. Ronaldokin pelasi eilen upean pelin, liekö vastustajan kiinnostuksen puutetta.

      No ei siitä sen enempää. Pystyisitkö kertomaan tuon kakkosen sanoin tässä?

      Valitettavasti aikani ei riitä, eikä myöskään jalkapallotietoni ja -taitoni moiseen. Jalkapallo on vain yksi laji muiden joukossa eikä minulle se suurin. Toki suosikkijoukkueet löytyvät sarjoista ja mukava on vähän kinailla näitä asioita. Se kuuluu lajin henkeen. Aina ollaan asioista eri mieltä eikä kukaan ole ikinä oikeassa.

      Se on se urheilun suola.

      Poista
    11. Atletico yritti vaihteesta tosissaan. Toki seuran historia on täynnä asennevammaisia otteluita. Myös Real Madridia vastaan Atletico on ollut surkea.

      Kakkoskohtaan, tuo liittyy erääseen sarjakuvahahmoon, joten ellei se ole tuttu, ei tuota tajuakaan.

      Harmillista etten näe sitä blogia.

      Poista
    12. Oletko lukenut paljon historiaa jalkapallosta? Vai uskallanko kysyä ikääsi, että kuinka pitkään olet ymmärtänyt ja pystynyt täysipainoisesti seuraamaan jalkapalloa?

      Poista
    13. Minua kiinnostaa enemmän nykyisyys. Miksi pitäisi kovin pitkään seurata kun peli muuttuu koko ajan?

      Poista
    14. Tarkoittaako tuo, että lopetat pian seuraamisen? Peli muuttuu, totta, ja se on osaltaan todella harmillista. Urheilu muutenkin muuttuu jatkuvasti. Harmittavaa sekin.

      Ennen urheiltiin, koska siitä pidettiin ja nautittiin. Toki myös haluttiin saada tuloksia, mainetta ja rahaa. Nykyään kyse on vain tuosta jälkimmäisestä ja bisneksestä. Urheilulla ja lajeilla tehdään bisnestä.

      Mitä tulee jalkapallon muutokseen niin taito, koroston yksilötaito ja kyky olla kentän hahmo ovat poistuneet. Nykyään pelaajille maksetaan maassa makaamisesta, tosin sitä tehdään myös maajoukkueessa, josta palkkaa ei makseta. Toisaalta monet eivät halua mennä maajoukkueeseen, koska tietenkin rahaa sieltä ei saa. Itse edustaisin mielellään, voisin pelatakkin ruokapalkalla. :)

      Tähän minun täytyy kuitenkin sanoa harmiksesi yksi poikkeus liittyen taitavuuteen. Lionel Messi on todella taitava yksilötaitoja omaava pelaaja tällä hetkellä.

      Kun pari kolme vuosikymmentä sitten peli oli pystypalloja ja -juoksuja, pallontavoitteluja korkeuksista yhdellä tai kahdella kärkimiehellä, nykyään peli on "tylsempää": puuduttavaa pyörittämistä, ei niinkään haastoja, ei juoksuja, ei taitoa, ei Steven Gerrardin kaltaisia kaukovetoja, jotka ovat niitä hienoimpia asioista jalkapallossa, peli on ikäänkuin muuttunut hitaaksi "kävelyksi", jossa odotetaan malttamattomasti sitä aukkoa ja vastapuolen tekemää virhettä, josta sitten käydään rankaisemassa maalin muodossa. Valitettavasti myös filmaaminen ja kentällä tapahtuva rasisminen sekä muulla lailla ei hyväksyttävä käytös pilaavat jalkapallon mainetta.

      Minun mielipiteeni, paras mielipide? Kerro oma versiosi.

      Poista
    15. Tulihan se Messi sieltä. Unohdan tuon kohdan.

      Osittain olen samaa mieltä. Aiempina vuosina puolustava keskikenttäpelaaja oli lähes tuntematon käsite. Nyt niitä on lähes joka joukkueella 2 kappaletta. Samalla kärjen takana hääriville pelaajille jää huomattavasti vähemmän tilaa.

      Totta, peli on muuttunut tylsemmäksi.

      Poista
    16. Näin se on. Käytän taas tennis esimerkkiä, mutta kuten jalkapallossa niin myös tenniksessä peli on tylsää nykyään.

      Syynä on pallon mätkiminen takaa ja vastustajan keskittymisen herpaantumisen tuoma tilaisuus tai väsymys. Taidokasta, verkkopeliä tai upeita oivalluksia ei nähdä, fyysisyys ja pitkäjänteisyys ratkaisee. Aivan kuten jalkapallossa. Toki jalkapallossa ei pärjää aivan pelkällä fyysisyydellä. Johtuneisiko joukkuelajista ja 22 pelaajasta kentällä.

      Olit oikeassa, että esimerkit olivat vähän huonot, mutten pyrkinyt täydellisyyteen. Tärkeintä, että asia on ymmärrettävissä selkeillä esimerkeillä.

      Poista
    17. Tenniksessä tuon on kuulemma aiheuttanut alusta. Sen takia peli on mennyt takakenttäpallotteluksi. Tietyt asiat johtavat tiettyjen asioiden painottamiseen ja sen takia fyysisyys on nykyisin kovassa kurssissa.

      Ei jalkapallossakaan pärjää pelkällä fyysisyydellä, mutta kyllä puulakitason pelaaja joka jaksaa munaravata täysillä 90 minuuttia mahtuisi ihan mihin tahansa joukkueeseen nykysäännöillä. Jalkapalloon ei ole odotettavissa merkittäviä sääntömuutoksia.

      Poista
    18. Totta, alusta on osasyynä ja pelinopeus. Pallot tehdään nopeammiksi, samoin myös mailat muuttuvat. Se aiheuttaa nopeammat lyönnyt yms. Etten kovin valehtele niin syötöthän lähtevät kovimillaan siinä 180km/h. Tuossa on pelivaraa molempiin suuntiin, mutta olkoon vaikka kultainen keskitie.

      Tenniksen muuttumisesta on loistava yhä huipulla pelaava sveitsiläinen: Roger Federer. Hän on urheilija, jota kadehdin ja olen aina kannattanut. Vähän kuin "Teukka." Grand Slam -voittoja 16, edellinen olikohan 2010. Miksi? Hallitsi n. 10 vuotta tenniskenttiä ja oli huikean ylivoimainen. Pelasi uskomatonta tennistä, miellyttävää sekä täynnä upeita lyönninmuutoksia, kierteitä, volleytä, lentopeliä, verkkopeliä, kaikkea mahdollista! Katsojat lyönti lyönniltä haukoivat henkeään ja odottivat aina jotain odottamatonta. Vielä nykyäänkin Roger on niitä harvoja, jotka yrittävät tuoda noita pelin vanhoja, upeita asioita takaisin kentille, jotka aikoinaan tekivät tenniksestä tenniksen. Toki ei 2000-luvun alkukaan ollut enää mitään taitotennistä kuin vertaa vielä taaemmas, mutta selvä ero 2010-lukuun.

      Rogerin peli perustui moniin eri osaamisiin, hänen kuntonsa ei yksinkertaisesti nykyään riitä enää haastamaan Novakin ja Rafaelin kaltaisia maratoonareita. Mainittakoon vielä nykyään syötön huima merkitys pelissä.

      Aivan. Jalkapallo on erittäin kuluttava, 40-50 peliä kaudessa ilman lepoa, voi tehdä hallaa. Siksi fyysisyys tärkeä, mutta myös muuta tarvitaan.

      Poista
    19. Siinähän se onkin kun tenniksessa moni nuorempi pyrkii väsyttämään Federerin, joka ei välttämättä jaksa pelata montaa tuntia jatkuvasti.

      Lisää tuohon 20 peliä ainakin. Lisäksi harva pelaaja on aina täydessä pelikunnossa vaikka kentällä onkin.

      Poista
  13. Tot el camp
    és un clam
    som la gent blaugrana
    Tant se val d'on venim
    si del sud o del nord
    ara estem d'acord, ara estem d'acord,
    una bandera ens agermana.
    Blaugrana al vent
    un crit valent
    tenim un nom el sap tothom:
    Barça, Barça, Baaarça!

    Jugadors, seguidors,
    tots units fem força.
    Son molt anys plens d'afanys,
    son molts gols que hem cridat
    i s'ha demostrat, i s'ha demostrat,
    que mai ningu no ens podrà torcer.
    Blaugrana al vent
    un crit valent
    tenim un nom el sap tothom:
    Barça, Barça, Baaarça!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.